Lipdub 50 aniversari
abril 2018
Som un mar de gent
setembre 2018
Les diferències ens fan centre
setembre 2018
Fem atletisme a l'IES La Malladeta!
Curs 2018 / 19
Segons convocatòria publicada en el BOE del 8-08-2020 les beques generals per a estudis no universitaris es dirigixen a estudiants que en el curs 2020-2021 estiguen matriculats, entre altres, en: ...
Category: Secretaria
Per a saber més del funcionament del centre (tot i que pot ser farragós de llegir-ho tot), podeu llegir:   Projecte Educatiu Programacions dels departaments Programació general anual (PGA) ...
Category: Documents
  Presentació alumnes     Dijous 10 i divendres 11 de setembre L'alumnat de la vesprada entrarà per la porta principal, on serà rebut per direcció i tutors. La resta d’alumnat entrarà per la ...
Category: Novedades
Llibres de text per al curs 2020-21 En cas d'usar algun llibre de text, que alguns professors no ho fan i per això recomanem no comprar-los fins no veure el professor, són els següents: ESO ...
Category: Tutoria-pares
  La Webfamília és un servei de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport que facilita la comunicació entre els centres educatius i les famílies a través de les noves tecnologies de la informació ...
Category: Tutoria-pares

Transport Escolar

Per al curs 2019-2020 hi ha dues formes de sol·licitar l'ajuda de transport escolar:

a) Sol·licitant l'esborrany (alumnes que van sol·licitar l'ajuda de transport el curs 2018-2019).

b) Omplint una sol·licitud nova.

Més informació

 

Admissió 2020-21

 

Normativa:

Tota la normativa aplicable als procediments per a l'admissió de l'alumnat pot ser consultada i descarregada a la següent pàgina web:

També poden consultar els principals terminis al Resum dels calendaris.

 

Sol·licitud d'admissió telemàtica:

Enguany tot el procés es fa de forma telemàtica, des d'un portal de Conselleria, anomenat Telematrícula. Cal entrar-hi i fer-hi els següents passos (ací estan resumits, allà hi ha més informació):

 1. Demanar clau d'admissió (no hi està massa clar si cal una clau per cada estudiant o una per a cada etapa). Ho ha de fer un dels tutors legals (pare, mare,...), llevat que l'estudiant siga major d'edat.
 2. No és necessari, però estaria bé comprovar que hi ha places vacants al centre i nivell on es vol demanar la plaça.
 3. Triar etapa i entrar a l'assistent que correspon a l'etapa. Anar seguint les instruccions fins presentar la sol·licitud que s'hi ha anat emplenant.
 4. En alguns casos (aquells en els quals no es pot fer automàticament entre centres valencians), també cal presentar un certificat que mostre que es pot accedir als estudis sol·licitats. És allò que els calendaris diuen requisit acadèmic
 5. Caldrà estar pendent de les llistes d'admissió: Primer es publiquen unes provisionals, si algú creu que hi ha algun error, ha de presentar al·legacions. Resoltes les al·legacions, es publicaran les llistes definitives, Tot es podrà fer a la mateixa Telematrícula.
 6. Matricular-se presencialment al centre on s'ha obtingut plaça, moment en el qual s'haurà de presentar tota la documentació que no s'ha adjuntat a la sol·licitud.

 

Si no es té Internet a casa, els oferim la següent ajuda presencial:

 • si demanen plaça en aquest centre, poden demanar cita a un dels Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 • si es demana plaça per un alumne del centre, poden demanar cita a una de les Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

En qualsevol cas, caldrà venir al centre complint totes les mesures de seguretat que s'indiquen a (falta penjar-les)

 

Llistats d'admesos i no admesos (per actualitzar)

Altres cursos hem publicat ací els diferents llistats d'admesos i no admesos. Enguany entenem que la nova normativa sobre protecció de dades no ens ho permet, però hi ha previst el següent:

 • Per a ESO i Batxillerat, s’habilitarà dins de la pàgina web anterior un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i la puntuació obtinguda. Es comunicarà el procediment per accedir-hi a les persones participants que hagen indicat una adreça de correu electrònic vàlida en el procés d’admissió. En el cas que les persones participants no disposen d’una adreça de correu electrònic hauran de dirigir-se a l’adreça del centre triat en primera opció, des d’on se’ls informarà del resultat del procediment i la puntuació obtinguda.
 • Per a l'FP, prèviament a la publicació de les llistes provisionals d’admesos, el sol·licitant o, si escau, el pare/mare/tutor, rebrà un correu electrònic en el qual se l’informarà de les dades necessàries perquè posteriorment puga consultar online el resultat de l’adjudicació, en la plataforma telemàtica establida en l’adreça web esmentada.

 

Altres anys preparàvem una informació per alls pares dels nostres alumnes de 4t d'ESO, que enguany nohem pogut actualitzar. Es pot consulta la del curs passat a http://ieslamalladeta.edu.gva.es/joomla/index.php/families/informacio-als-pares/33-2a-pares.

Convalidacions

Els alumnes d'ESO i Batxillerat amb estudis professionals de Música o Dansa o que siguen esportistes d’alt nivell, d’alt rendiment o d’elit poden demanar, fins el 31 d'octubre, la convalidació d'algunes matèries. Més informació:

 

Els alumnes de FP amb algun mòdul aprovat en altres cicles o certs estudis d'anglés poden demanar, fins que passe un mes des de l'inic del curs, la convalidació d'alguns mòduls. Més informació a la pàgina de Conselleria

 

 

A final de curs, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, ens informà que no s'ha produït cap pèrdua en la condició d'esportistes d'elit per als/les esportistes inclosos en les llistes publicades des de 2012 fins a l'actualitat, mantenint tots/es la dita condició.

Horari autobús dia 11 de setembre 2017

 El dia 11 de setembre els autobusos eixiran dels pobles a les 07:45 hores, és a dir mitja hora més tard de l’horari habitual).

 

Benvinguts a la pàgina de secretaria de l'IES La Malladeta

Us volem donar la benvinguda a la pàgina de secretaria del nostre centre. Des d'ací intentarem facilitar-vos els tràmits administratius que pugueu necessitar.

 

L'horari d'atenció al públic és el següent:

Matí: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h.

Vesprada:  dimarts i dijous de 17 a 18 h, de setembre a juny

 

En un primer moment començarem amb les seccions:

 • Admissió
 • Matrícula
 • Proves
 • Ajudes i beques
 • Certificats i Títols (falta actualitzar)
 • Convalidacions
 • Altres documents


En un futur completarem la nostra oferta de serveis en aquesta secció.

 

Moltes Gràcies

Subcategories