Lipdub 50 aniversari
abril 2018
Som un mar de gent
setembre 2018
Les diferències ens fan centre
setembre 2018

Projecte PEAFS

L'IES La Malladeta és CEPAFE (centre Promotor de l'Educació Física i l'Esport

El IES La Malladeta es centro CEPAFE (Centro Promotor de la Educación Física y el Deporte)

Projecte Esportiu PEAFS 2017-18

Ja estan funcionant les activitats esportives de per les vesprades, amb el següent horari:

Dilluns, de 17:00h a 18:00h -> ESCACS  

Dimarts i dijous, de 17:00 h a 18:00 h: ATLETISME,  i

                        de 18:00 h a 10:30 h PILOTA VALENCIANA (dos torns, 18:00-19:15 iniciació, 19:15-20:30 competició)

Si hi ha alumnat interessat que encara no s'ha apuntat, ho podeu fer, acudint a l'entrenament. Podeu agafar l'imprés de sol·licitud i autorització de la vostra família en consergeria.

                                              

L’IES La Malladeta és centre CEPAFE: Les activitats esportives complementàries i extraescolars del centre estan cofinançades pel Ministeri d'Educació Cultura i Esport i la Conselleria d'Educació, Innovació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Cofinanciació procedent del PAM (Pla d'Actuació per a la Millora" «programa finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport»i dels programes de la Generalitat PIIE (Projecte d'Innovació i Investigació Educativa) "Mou-te pel teu futur» i el projecte esportiu PEAFS del centre.


El IES La Malladeta es centro CEPAFE:
Las actividades deportivas complementarias y extraescolares del centro están cofinanciadas por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y por la Conselleria de Educación, Innovación, Cultura y Deport de la Generalitat Valenciana.

Cofinanciación procedente del PAM (Plan de Actuación para la Mejora" «programa financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte»y de los programas de la Generalitat PIIE (Proyecto de Innovación y Investigación Educativa) "Muévete por tu futuro» y el proyecto deportivo PEAFS del centro.